Zárszerviz – Miben tudunk segíteni?

A zárszerviz szolgáltatás napjainkban bármikor elérhető. Igen, jól látják a nap bármely időszakában. Rengeteg cég, többek között Mi, a Záróra csapata is éjjel-nappal, hétvégéken és ünnepnapokon készen áll arra, hogy segítséget nyújtson azok számára, akiknek valamilyen formában meggyúlt a baja a nyílászárókkal.

Amikor zárszervizről beszélünk, nem lehet csak egy dologra gondolni. Elromlott a zár és egyszerűen csak ki kell cserélni. Egy zárral sajnos nagyon sok minden történhet. Magától elromlik, mert elavult és régi már, esetleg beletört a kulcs vagy betörtek otthonunkba ezzel megrongálva a zárat. Bármilyen esetről is legyen szó, nincs olyan, amit eddig ne oldottunk volna meg. Kocsiijaink a lehető legtöbb zárral és alkatrésszel vannak felszerelve annak érdekében, hogy a helyszínen azonnali sejtséget nyújtsunk, és ne kelljen se Önnek sem, nekünk egy percet sem várni. Vannak ugyanis olyan sürgős esetek, amikor a megoldás azonnal szükséges.

Az éjjeli rákban kicsit másképp dolgozunk. Ha saját, családi házról van szó, éjjel is meg tudjuk oldani a zárcserét, mert az nem zavarja a szomszédokat. Azonban ha társasházi lakásról van szó, ez már nem olyan egyszerű. Este 10 óra után ugyanis csendháborításnak minősül egy zárcsere. Nekünk erre nagyon oda kell figyelnünk és senki, sem szeretne emiatt rosszba lenni a szomszédokkal. Ha meg tudjuk oldani a zárcserét fúrás nélkül, akkor nincs probléma. Ha nem tudjuk, akkor éjszakára egy ideiglenes megoldást találunk kis és a munkát, kora reggel folytatjuk tovább, amikor már senkit sem zavar a fúrás, kalapálás.

Nem ismerünk lehetetlent. A szakembereink a legjobb mesterek, akikkel együtt dolgozunk. Évek óta a piacon vagyunk, az ügyfelek érdekében. Budapest és vonzáskörzetében állunk mindenki számára rendelkezésre, ha gondja akadna a zárakkal.

Azt nagyon fontos leszögeznünk, hogy csak annak tudunk segítséget nyújtani, aki lakcímkártyával és személyi igazolvánnyal bizonyítja, hogy valóban Ő él abban a lakásban. Sokszor fordult elő ugyanis, hogy illetéktelenek, esetleg egy volt feleség, férj szerette volna lecseréltetni a zárat. Leszögeznénk, hogy ezekben, a családi vitákban mi nem szeretnénk senkinek sem segédkezni. Nekünk nem ez a dolgunk. Kérünk tehát mindenkit, aki ilyesfajta szándékkal szeretne felkeresni minket, ne tegye, mert nem fogunk segíteni.

Bármilyen más probléma esetén hívjon minket bizalommal. A rendelkezésére állunk az év minden napján, igény szerint előre megbeszélt időpontokban is.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.