Nemzetközi költöztetés

A nemzetközi költöztetés szolgáltatás volt az utolsó szolgáltatás, amit Magyarországon igénybe vettem a költöztetés előtt. Hogy jó döntés volt-e, amikor rászántam magam a költözésre, azt majd a jövő eldönti.
Nemsokára 30 éves leszek. Két diplomám van. Mióta az eszemet tudom, csak tanulok. Nyelveket, az életről és mindenről. Azt hittem, hogy harminc éves koromra az Én tudásommal már sokkal többre fogok haladni. Lesz saját autóm, olyan, amire már rég vágyok és egy kis lakásom is. Ezekből semmi sem jött össze. Albérletben élek és biciklivel járok dolgozni. Ami az egészségem szempontjából nem rossz ugyan, de esős napokon inkább beülnék egy kényelmes autóba.
Mióta az eszemet tudom, csak dolgozok. Dolgoztam a főiskola mellett, később pedig az egyetem mellett is. Angolul és németül is beszélek, nem rosszul. Ennek ellenére filléres munkahelyeken dolgoztam. Azt a sok éves tanulást és munkát senki sem fizette meg. Elég rossz volt látni, hogy egy pincér vagy egy szakács kevesebb munkával többet keres, és jobban fejlődik, mint Én. Úgy gondolom ezek után, hogy nem jöttek be a számításaim ebben az országban, tovább kell állnom. Ha nem figyelek oda, 40 évesen is ugyan ezen a helyen toporognék.

Nagyon sok ismerősöm ment már ki külföldre, kezdett új életet évekkel ezelőtt. Én akkor azt mondtam nekik, hogy Én a szülőföldemen maradok, itt tanultam, itt van a családom és itt is fogok tudni boldogulni. Akkor még azt gondoltam mindent elérhetek, amit csak szeretnék. Hatalmasat tévedtem. Tévedtem akkor, amikor azt hittem van itt jövőm. A barátaim, akik évekkel ezelőtt kimentek már mindent elértek, amit Én is szerettem volna. Nagyon rossz érzés.

A nemzetközi költöztetés volt az utolsó dolog, amit igénybe vettem. Miután felszámoltam mindent és Angliában találtam munkát, nem is volt más dolog hátra, mint a nemzetközi költöztetés szolgáltatás bérlése. Megtaláltam ezt a céget az interneten, sok más cég között. Nagyon kedvező ajánlatot kaptam. Az időpont is megfelelő volt, amit fel tudtak ajánlani.

A nemzetközi költöztetés egyik nagy előnye volt, hogy kijöttek felmérni, mennyi bútor és tárgy volt, amit el kell vinni. Ez nagyban befolyásolta az árat. Ugyanis annak függvényében változnak az autópálya díjak, hogy milyen nagyméretű a teherautó.

Eddig, a nemzetközi költöztetés jó választás volt. A költözés is annak tűnik. Abban is biztos vagyok, hogy az otthoninál sokkal jobb életem lesz itt, mint otthon volt. Akik eddig kijötte dolgozni, soha többet nem szeretnének haza menni. Remélem ez az érzés nálam is így lesz.

Ha költöztetés, akkor mi őket ajánljuk.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.